Alates 2018 hooajast on Tarvas võtnud enda traditsioonide kavva nimetada igal aastal ‘Aasta vabatahtlik’. 2018 oli tiitlisaajaks kodumängude abiline Ragnar Leppikus, 2019 medtöötaja Piret Elm.

 

2020 aastal oli suureks abiks aktiivne klubi lapsevanem ja Tarva Emade grupi liige Külli Raudsalu, kelle poeg mängib JK Tarvas U14 võistkonnas. Raudsalu on olnud abiks mitmetel klubiüritustel ja seda juba aastaid. Nimetades vaid mõningaid: esindusmeeskonna kodumängude piletimüügi organiseerimine, Tarvas Cupi suvekohviku pidamine, laagrite varustuse komplekteerimine jpm. Aktiivse lapsevanemana on ta toeks ka enda poja grupi treenerile.

 

Klubi juhatuse liige ja tegevjuht Joonas Ljaš:

 

“Vabatahtlikud on meie klubi jaoks väga tähtsad inimesed, keda peame klubi toimimise jaoks ülioluliseks. Need inimesed tulevad heast tahtest meile appi ja on aktiivsed ning abivalmid. See on ka üks kohti, milles tahame veel juurde panna ja rohkem inimesi meie tegemistesse kaasata. Aitäh hooaja eest!”

 

 

Tarvas Cup vabatahtlikud Piret Elm, Külli Raudsalu, Loona Ljaš ja Ülle Ljaš (FOTO: Ain Liiva, Rakvere linnastaadion 2018)

 

Küsisime Külli Raudsalult, et kas ta mäletab millal esimest korda abiks oli, miks ta on kampa löönud ja mida talle klubipoolne tunnustus tähendab:

 

“Mulle lihtsalt meeldib inimesi aidata. Kuna nii laps kui ka ise olen klubi liige, siis tundub see kuidagi loomulik.

 

Aktiivsemalt sai hakatud toimetama ühel suvel neli aastat tagasi, kui kutsuti Tarva Cupile appi kohvikut korraldama.

 

See, et mind nüüd tunnustati tuli mulle suure üllatusena ja võttis sõnatuks, aga loomulikult on see väga meeldiv. Suur, suur aitäh klubile selle tunnustuse eest!”

 

Aasta vabatahtlik Külli Raudsalu (23.11.2020, Rakvere kunstmurustaadion)

 

 

Rakvere JK Tarvas ütleb aitäh kõigile, kes on olnud moel või teisel meile abiks. Eriline kummardus meie Emade ees, kelle panus on olnud aastate jooksul hiiglaslik. Aitäh!