Tarva 2007 vanusklassi poisid osalesid 6.-8. juulil kahe võistkonnaga Wroclaw Trophyl.  Poola ja Tšehhi eakaaslastega mängiti kolme päeva jooksul seitse mängu.

 

Mõlemad võistkonnad, Tarvas 1 (Andres Pajo juhendatav) ja Tarvas 2 (Sten Tammiku juhendatav), alustasid esimest päeva väga hästi. Poisid panid kenasti vastaste võrgud sahisema. Mõlemad võistkonnad teenisid kahest mängust suureskoorilised võidud: Tarvas I – 5:0 ja 6:0, Tarvas II 4:0 ja 5:2.

 

Teisel päeval oli mõlemal kolm mängu. Tarvas I alustas päeva 2:1 võiduga, teises ja kolmandas mängus tuli vastu võtta aga napid kaotused – 0:2 ja 0:1. Tarvas II sai alustuseks 0:2 kaotuse, kuid siis jätkati viikidega 2:2 ja 3:3.

 

Kolmas päev algas mõlemale satsile viigiliselt sarnaste tulemustega 2:2. Viimases kohamängus kohtadele 11-12 Tarvas I mängis viiki 1:1, kus penaltitega tõmbasid pikema kõrre poolakad. Tarvas I lõppsaldoks jäi 12. koht. Tarvas II mängis kohtadele 15-16. Võttes sealt kindla võidu 4:1.

 

Kokku osales 2007 vanuseklassis 28 võistkonda. Turniirisüsteem oli treenerite sõnul päris karm ning alagruppimängudes eksimisruumi polnud. Tarvas I jäi oma alagrupis (võisteldi viiestes gruppides) teiseks ja hakkas järgmises ringis edasi mängima kohtadele 7-12. Tarvas II jäi napilt oma alagrupis kolmandaks ja hakkas järgmises ringis edasi mängima kohtadele 13-18.

 

Treenerite sõnul olid mängutingimused head. Ilmad küll suviselt väga palavad, kuid vabal ajal sai jahutatud end nii välis- kui siseveekeskustes. Poolakate lahkus ja sõbralikkus muutis turniiri väga meeldivaks ja mõnusaks. Kokkuvõttes jäi treenerid turniirilkäiguga igati rahule, seda nii korralduse, kui poiste näidatud mängu poolest.

 

 

Andres Pajo: “Meile (Tarvas I) oli see teine (küll erinev) turniir Poolas samas kohas. Olime olude ja tingimustega tuttavad ja teadsime, mis meid ees ootab.

 

Poisid tegid vägeva turniiri oma mängudega. Kõik kolm päeva näidati palavuses väga head jalgpalli. Esimene päev poisid ikka paugutasid isuga. Teisel mängupäeval lõi meil natuke välja palavusest tingitud reisiväsimus. Kolmandal päeval paugutati jälle täiega edasi.

 

Turniir ja koht oma olemuselt on väga kihvt. Kahju ainult, et ta nii paganama kaugel on.”

 

 

 

Sten Tammik: “Meile oli see esimeseks turniiriks väljaspool Eestit. Esimene päev olime väga edukad ja suutsime mänge kiirelt juhtima asuda. Teine päev algas kahjuks 0-2 kaotusega. Vastane suutis kiirelt kaks väravat ära lüüa enne kui meie oma mängu käima saime, aga kahjuks me ei suutnud oma võimalusi realiseerida.

 

Päeva teises kohtumises oli tuline andmine, sest mängus oli alagrupi teine koht. Suutsime enamus kohtumisest olla eduseisus, aga mängu lõpul suutis vastane viigistada. Päeva viimasele kohtumisele läksime vastu ainult ühe vahetusmängijaga, kuna varasemates kohtumistes said mõned mängijad vigastada ja ei olnud võimelised mängima. Suutsime kiirelt edu haarata, aga palavus ja varasemad mängud olid teinud juba oma töö. Mäng lõppes 3-3 viigiga.

 

Kolmandal päeval läksime esimeses kohtumises kokku Slovakkia klubiga. Taaskord võrdne vastasseis, enamus mängust suutsime olla eduseisus, aga mida mäng edasi seda rohkem oli näha väsimust ja vastane suutis mängu lõpul taas viigistada 2-2.

 

Turniiri viimaseks mänguks suutsime oma viimased jõuvarud kokku veel võtta ja lõpetasime 4-1 võiduga. Turniiriga sai igati rahule jääda!”

 

 

 

 

VIDEOD MÄNGUDEST: Wrocław Trophy (youtube)

TULEMUSED: link