Seoses koroonaviiruse puhangu ja riigis kehtestatud eriolukorraga on kõik spordivõistlused Eesti Vabariigis keelatud kuni 1. maini. Kõik Tarva ühistreeningud on alates tänasest peatatud kaheks nädalaks.

 

Rakvere JK Tarvas alustab kõige varasemalt grupitreeningutega taas 30. märtsil. Hindame olukorda jooksvalt lähtudes Terviseameti juhistest ning riigi poolt etteantud suunistest. Hoiame teid infoga kursis meie sotsiaalmeedia kanalite ning treenerite kaudu. Seniks aga treenivad meie noored iseseisvalt vastavalt enda treenerite poolt saadetud juhistele. Individuaalsed kavad on hetkel koostamisel ning treenerid edastavad need tänase päeva jooksul, kui pole seda juba teinud.

 

Tarvas kutsub enda liikmeid üles individuaalset treenimist salvestama ning seda ka teistega sotsiaalmeedias jagama (#jktarvas, @jktarvas). Nii oleme heaks eeskujuks ning innustame ka teisi olema sportlikud ja terved. Võimalusel treenida värskes õhus, ent vältida suuremaid kogunemisi ja perest väljapoole jäävaid ühistegemisi.

 

Hoolime endast ja hoolime teistest! Austame riigi poolt ettenähtud piiranguid ning täidame sanitaarnõudeid – see on meie kõigi huvides. Püsigem terved!